فیلتر ها
مرتب سازی بر اساس:

بارگذاری...

لطفا چند لحظه صبر کنید

قیمت و خرید انواع لوله پوش فیت - بازار اتصالات

پوش فیت (Push Fit) به لوله و اتصالات باکیفیت و جدیدی گفته می شود که برای نصب نیازی به چسب و جوش ندارند و به وسیله سوکت ها به یکدیگر متصل می شوند. این اتصالات پرکاربرد برای سیستم های لوله کشی آب و فاضلاب ساختمان ها مورد استفاده قرار می گیرند. نصب این لوله ها و اتصالات کم هزینه و آسان بوده و طرفداران فراوانی دارد. لوله پوش فیت (Push Fit) محصول نوینی است كه جهت سيستم انشعاب فاضلاب خانگي و صنعتي استفاده می شود. لوله و اتصالات پوش فیت به علت بهره مندی از پليمر پلي پروپيلن (PP) داراي استقامت مكانيكي و شيميايي بیشتری نسبت به دیگر پليمرها (PVC, PE) است. این لوله با وجود رينگ هاي خاص خود، دیگر نيازي به چسب و حرارت نظیر لوله هاي پلي اتيلن و پي وي سي ندارد. اين ويژگي باعث افزايش سرعت و آسانی در نصب مي شود. به همین جهت قصد داریم در این مطلب درباره این نوع سیستم لوله کشی و موضوعاتی پیرامون آن صحبت کنیم. 

برای خرید شیر خودکار یورک از بازار اتصالات کلیک کنید.

لوله پوش فیت

سیستم لوله کشی فاضلاب یکی از مهمترین بخش های ساختمان سازی را تشکیل می دهد. این سیستم به دو صورت استفاده از لوله های پلیکا و لوله کشی پوش فیت است. در گذشته از لوله های پلیکا یا پی وی سی برای لوله کشی فاضلاب استفاده می کردند اما امروزه با کمک سیستم های پوش فیت، تجهیزات فاضلاب بهتر و مدرن تر شده است. سیستم مذکور مزایای بسیاری دارد که جهت آشنایی با آنها مقاله پیش رو را بخوانید. 

مدل پوش فیت، نسل جدیدی از لوله های فاضلاب می باشد که  نصب آن نسبت به مدل های دیگر راحت تر است. این لوله در بخش های مختلف ساختمان استفاده می گردد. مزیت دیگر استفاده از لوله اتصالات فاضلاب پوش فیت، این می باشد که نیاز به تخصص چندانی برای نصب ندارند. اتصال این مدل لوله،  بدون چسب و نوار تفلون و حتی رزوه کردن است و تنها با فشردن لوله ها در یکدیگر به هم وصل می گردد. دلیل اصلی خرابی لوله های فاضلابی محل اتصال آن ها بوده که با نفوذ آب از محل چسب و یا رزوه ها این اتفاق رخ می دهد، در صورتی که در لوله های فاضلابی پوش فیت، خطر نشتِ آب بسیار پایین است.

به همین دلیل استفاده از این مدل اتصالات موجب استحکام بالاتر و در نهایت طول عمر سیستم لوله کشی ساختمان می گردد. به دلیل وجود سطح صاف و صیقلی داخل لوله ها، ناهمواری سطحی به حداقل ممکن می رسد و جریان مواد فاضلابی به راحتی انجام می پذیرد. در نتیجه از تجمع مواد مانده فاضلابی جلوگیری می شود  و هیچ گونه رسوب کلسیمی نیز تشکیل نخواهد شد. این مدل از لوله اتصالات فاضلابی نسبت به نوع پلیکا قوی تر است  و توسط دستگاه استاپر قابل تست می باشد، در صورتی که لوله های پلیکا تنها با آب روان تست می گردند.

لوله پوش فیت فاضلاب

لوله پوش فیت فاضلاب، سیستم لوله کشی فاضلاب ساختمانی می باشد که هریک از اتصالات و لوله ها در یک سو دارای سوکتی است . که در آن یک  حلقه آب بندی قرار دارد و می توان انتهای بدون سوکت آن را به راحتی  و با کمی  فشار به درون سوکت لوله و یا اتصال بعدی  وارد کرد . با توجه به ماهیت وصل کردن قطعات به یکدیگر، این سیستم  پوش فیت نام گذاری شده. همچنین ساختار فیزیکی این سیستم  از اتصالات با کیفیت  و لوله تشکیل شده است. به طوری که  در یک سر لوله و اتصال مخروطی شده که در داخل مخروط ، یک شیار عمقی برای نصب اورینگ که عمل آب بندی لوله و اتصال را به عهده  دارد ایجاد شده است. اورینگ  لوله و اتصالات آن از نوعی مواد خاص تهیه شده که به محض جا زدن، موجب چسبندگی و آب بندی لوله و اتصال می شود .

لوله پوش فیت آب

لوله پوش فیت آب  نوعی لوله است که به راحتی برداشته می شود و از قابلیت اتصال سریعی نیز برخوردار است. این قابلیت ها در لوله های پوش فیت این امکان را فراهم می سازد، که لوله های آب به صورت ذاتی و بدون استفاده از ابزار لوله کشی  دیگری قابل استفاده باشند. در صورتی  که در لوله های دیگر ابزارهایی برای برش لوله به طول مورد نظرمان و حذف بخش های غیر ضروری، مورد نیاز می باشد.

لوله پوش فیت گاز

یکی از مهمترین  موارد  در لوله کشی ساختمان انتقال  گاز می باشد. اهمیت انتقال گاز در اصل برای گرم کردن یا پخت و پز آنقدر زیاد می باشد که اگر نادیده گرفته شود ، می تواند خطرات و خسارات زیادی را بوجود آورد. و برای جلوگیری از انتشار گاز در فضای ساختمان ، باید از لوله های گاز که بهترین نوع آن لوله پوش فیت گاز می باشد با دقت و ایمنی بیشتری استفاده نمایید. ما در این مقاله تلاش کردیم اطلاعات جامعی را درخصوص لوله پوش فیت و ویژگی های آن به شما ارائه دهیم و امیدواریم این اطلاعات برای شما موثر و مفید واقع شده باشد و توانسته باشیم اطلاعات مربوط  به نیاز ها و سلیقه ی شما را به بهترین شکل ارائه دهیم و کارشناسان ما با تیم کارشناسی حرفه ای و با تجربه برای ارائه مشاوره  و عرضه بهترین  لوله پوش فیت  در خدمت شما هستند.

سیستم لوله کشی پوش فیت چیست؟

چنانچه گفتیم لوله کشی پوش فیت مخصوص سیستم فاضلاب است. در این سیستم اتصالات از طریق جوش و چسب نیست و لوله ها توسط سوکت به یکدیگر متصل می شوند. در ترکیبات لوله های پوش فیت متریال خاص و مناسبی استفاده می شود و علاوه بر آن فرایند ساخت آنها نیز با لوله های پلیکا متفاوت است. به دلیل تکنولوژی خوب ساخت این لوله ها و همینطور مواد اولیه مرغوب، شکنندگی در آنها کمتر از لوله های دیگر است. 
کیفیت بالای محصولات پوش فیت موجب مقاومت بالای آنها در برابر مواد شیمیایی مختلف اعم از بازها و اسیدها شده است. عدم نیاز به جوش و چسب در لوله و اتصالات پوش فیت کار نصب را آسان می کند و وقت و هزینه ها را کاهش می دهد. با توجه به خصوصیات این لوله ها می توان دریافت که استفاده از سیستم فاضلابی پوش فیت بسیار بهتر و باکیفیت تر است و این سازه ها به عنوان یکی از محصولات مهم و ضروری ساختمان ها به شمار می روند. خرید شیر گازی امین از بازار اتصالات امکان پذیر است.
 در مورد سایز لوله پوش فیت باید بگوییم که طول آنها بین 30 سانتی متر تا 3 متر و قطر آنها بین 4 سانتی متر تا 16 سانتی متر طراحی و تولید می شود. تنوع زیاد سایز این محصولات، کاربرد آنها را در امر لوله کشی افزایش داده است. 

متریال مورد استفاده در لوله و اتصالات پوش فیت

در بخش های قبل گفتیم که کیفیت مواد اولیه موجود در محصولات پوش فیت بالا است. چرا که این محصولات از ماده ای به نام پلی پروپلین ساخته می شوند و این مواد با بهترین تکنولوژی تهیه شده اند. از خواص پلی پروپلین های به کار رفته در اتصالات پوش فیت می توان به عدم پوسیدگی و طول عمر بالای آنها اشاره کرد. 

مزایای لوله پوش فیت کدام است؟

لوله های پوش فیت دارای مزایای متعددی هستند که در این بخش به برخی از آنها می پردازیم.

  • مقاومت این محصولات در برابر تغییرات طولی ناشی از دما زیاد بوده به طوری که این مقاومت نزدیک به 11/0 میلی متر در هر درجه تغییر دما است. 
  • عدم پوسیدگی و طول عمر بالا یکی دیگر از خواص لوله های پوش فیت است.
  • آب بندی این تجهیزات قابل اطمینان و مناسب است.
  • این اتصالات تحمل دمای بالا تا حدود 90 درجه سانتی گراد را دارند. 
  • انطباق پذیری محصولات مذکور با لوله و اتصالات قدیمی مانند پلیکاها یکی دیگر از مزایای آنها محسوب می شود. 
  • وزن اندک آنها نسبت به لوله های قدیمی، موجب فشار کمتر آنها به ساختمان و مصالح آن است.
  • وزن کم پوش فیت و همینطور عدم نیاز آن به چسب و جوش، موجب نصب آسان آن و کاهش هزینه ها می شود.
  • امکان باز کردن اتصالات پوش فیت به دلیل عدم چسب و جوش وجود دارد و همین امر نیز کار نصب را آسان می کند.  
  • به دلیل ساختار ویژه ای که در محصولات مذکور وجود دارد و عدم وجود شیار یا زائده در آنها، احتمال انسداد و گرفتگی اندک است و به این ترتیب هزینه های تعمیرات نیز کاهش می یابد. 

انواع پوش فیت

لوله های پوش فیت فاضلابی به دو نوع بدون صدا و معمولی تقسیم می شوند. در لوله های پوش فیت بدون صدا از عایق های کامپاوند استفاده می شود و همین امر سبب می شود که صدای عبور مواد به بیرون سرایت نکند و  در حدود 6 تا 17 دسی بل کاهش یابد. البته لازم به ذکر است که در ساختار لوله های پوش فیت علاوه بر یک لایه کامپاوند دو لایه دیگر نیز وجود دارد و به همین جهت به این سازه ها لوله های سه لایه نیز گفته می شود. 

قیمت لوله فاضلاب پوش فیت

شاید در نگاه اول و در هنگام خرید قیمت لوله های فاضلابی پوش فیت گران تر از لوله های پلیکا و معمولی به نظر برسد ولی اگر با دقت هزینه ها را بررسی کنید در می یابید که خرید لوله و اتصالات پوش فیت خریدی مقرون به صرفه است. چرا که هزینه های نصب، جوش، چسب پی وی سی، نگهداری و تعمیرات محصولات پوش فیت کمتر از محصولات دیگر است. شما می توانید جهت کسب اطلاع از قیمت محصولات مذکور به سایت ها و مراکز معتبر فروش اینترنتی محصولات پوش فیت مراجعه کنید و قیمت کالاهای مورد نیاز خود را جویا شوید. 
لوله و اتصالات فاضلابی پوش فیت یکی از محصولات باکیفیت و مقرون به صرفه ساختمانی به شمار می روند. این محصولات از مواد اولیه باکیفیت و توسط تکنولوژی به روز طراحی و تولید می شوند. برخی از مزایای پوش فیت ها عبارتند از: نصب و حمل و نقل آسان، تعمیرات و نگهداری ارزان، مقاومت بالا در برابر دما و عوامل طبیعی، قابلیت انطباق با لوله های قدیمی، عدم انسداد و گرفتگی در اثر عبور مواد مختلف و آب بندی مطمئن و خوب. 

نکاتی درباره اتصالات پوش فیت سوکت دار

همانطور که گفتیم برخی از لوله ها و اتصالات امروزی را سوکت دار طراحی می کنند. مزیت این سیستم نصب آسان و بدون جوش و چسب است. یعنی شما می توانید لوله های سوکت دار را تنها با مقداری فشار به داخل هم برده و متصل کنید. مواد اولیه و متریال این لوله ها ویژگی های خاصی دارد به طوری که شکنندگی در آنها کمتر از لوله های دیگر است. مقاومت زیادی در برابر عوامل خارجی مختلفی از جمله ضربه ها دارند. 
در نقاط زلزله خیز بهتر است از این اتصالات در سیستم های لوله کشی استفاده شود زیرا در مقابل لرزه نیز مقاومت خوبی از خود نشان می دهند. سایز، قطر و طول در لوله های سوکت دار متنوع است و در تمام قسمت ها می توان از آنها استفاده کرد. شما می توانید در مراکز فروش اتصالات پوش فیت لوله هایی با قطر 4 سانتیمتر تا 16 سانتیمتری را مشاهده کنید. طول این لوله ها را از 30 سانتیمتر تا 3 متر طراحی و عرضه می کنند. 

این مشخصات فنی لوله های پوش فیت و تنوع سایز و اندازه، استفاده از آنها را در نقاط گوناگون سیستم لوله کشی ساختمان ها آسان کرده است. لوله های فاضلابی سوکت دار را در دو مدل بدون صدا و معمولی می سازند. که در ادامه مطلب به آنها می پردازیم. 

پوش فیت چه مزایایی دارد؟

بهره گیری از لوله های پوش فیت فاضلابی مزیت های بسیاری به همراه دارند. علت استفاده از لوله های پوش فیت هم همین موضوع است. اما مزایا استفاده از پوش فیت چیست؟ در ادامه مزایا پوش فیت را بررسی خواهیم کرد.
•    پوش فیت ها توانایی آن را دارند که با همه لوله و اتصالات فاضلاب های قدیمی نظیر لوله های پلیمری و آلیاژی منطبق شوند.
•    اگر بخواهیم این نوع لوله ها را با لوله های پلی اتیلنی مقایسه کنیم، باید بگوییم این لوله ها در دراز مدت صدمه نمی بینند.
•    این نوع لوله ها در مقابل دگرگونی های ناشی از دما بادوام بوده و تغییرات طولی آن ها بسیار اندک بوده و نزدیک به 0.11 میلی متر به مقدار هر درجه از تغییر دما است.
•    لوله های پوش فیت دارای آب بندی قابل قبولی هستند.
•    از آن جا که این نوع لوله ها از وزن زیادی برخوردار نیستند، هیچ نوع بار مازادی به ساختمان وارد نمی کنند.
•    ساختار داخلی این نوع لوله ها به گونه ای است که هیچ نوع شیار و برجستگی در آن ها موجود نیست. همین امر از وجود هرگونه مسدودی و بسته شدن پیشگیری به عمل می آورد و می تواند تا حد زیادی هزینه های متاثر از تعمیرات را در آن ها کاهش دهد.
•    از آن جا که در اتصال این لوله ها از هیچ نوع جوش و چسبی بهره گیری نمی شود، در حالت آسیب دیدگی بخشی از آن می توان به سادگی اتصال را جدا کرده و قطعه نو را جایگزین آن کرد.
•    نصب این لوله ها با سهولت و سرعت بالایی انجام می شود.

پوش فیت  چه تفاوتی با پلیکا دارد؟

پوش فیت یک ابزار است که در فرآیند لوله کشی فاضلاب ساختمان از آن کمک می گیرند. هر کدام از این اتصالات و لوله ها در یک سمت سوکتی دارند. در این ابزار یک حلقه جهت آب بندی وجود داشته و می توان انتهای قسمتی که سوکت ندارد را به آسانی و با کمی فشار به داخل لوله وصل کرد. با توجه به چگونگی اتصال قطعه ها به یکدیگر، این ابزار پوش فیت نام گذاری می شوند. 
پوش فیت ابزار نوآوری شده به منظور کاربرد آن در فاضلاب ساختمانی است که محدودیت های اجرائی را در بر نداشته و از لحاظ کاربری نیز مانند ابزارهای پیش از این، محدودیتی را اعمال نمی کند. با این وجود از امتیازات جدیدی بهره می برد که کار با آن را آسان نموده است. نخستین بار یک کمپانی انگلیسی به ساخت چنین ابزاری توفیق پیدا کرد و توانست آن را طراحی، تولید و روانه بازار نماید. تمام دست اندرکاران امور ساختمانی در سراسر کشور از این ابزار برای سهولت در پروژه های ساختمانی استفاده می کنند. علت پذیرش همگانی پوش فیت خصوصیات منحصر به فرد این محصول است.

پوش فیت چند نوع دارد؟

تا این قسمت مقاله درباره پوش فیت صحبت کردیم. اما هنوز نمی دانید پوش فیت چند نوع دارد. ابزار آلات پوش فیت در دو مدل کلی که در ادامه به آن اشاره می کنیم، به بازار ارائه می شود.
•    پوش فیت معمولی (Pushfit)
•    پوش فیت بی صدا (Pushfit true Silent)

پوش فیت سایلنت چیست؟

اخیرا ابزاری طراحی و تولید شده که پوش فیت سایلنت یا پوش فیت کم صدا نام دارد. این ابزار از فناوری سه لایه ای در درون خود بهره می برد که نام آن کامپاوند خاص و تکنولوژی نانو است. صدایی که از جریان آب ساطع می شود توسط مولکول های کامپاند به طور موثری جذب می شود که از این صدا در بیرون چیزی شنیده نمی شود. اگر نصب پوش فیت کم صدا اصولی و صحیح صورت بگیرد و طبق استاندارد BS-EN 14366:2004 باشد، در زمان عبور جریان آب به حجم چهار لیتر بر ثانیه صدایی که از آن ساطع می شود حدود 17 دسی بل خواهد بود.

اتصالات پوش فیت سایلنت و معمولی 

برخی از لوله های سوکت دار را بدون صدا طراحی می کنند. یعنی هنگامی که سیالات از درون آنها عبور می کند، صدایی به خارج از لوله انتقال نمی یابد. ساختار این لوله ها به گونه ای است که انتقال صدا از 6 تا 17 دسی بل کم می شود. به این طریق به راحتی می توان از آنها برای سیستم لوله کشی ساختمان های منازل و بیمارستان ها استفاده کرد. عایقی که درون لوله های پوش فیت مورد استفاده قرار می گیرد به کامپاوند معروف است. طراحی این لوله ها به گونه ای است که دو لایه دیگر نیز در زیر عایق قرار می گیرد. 
این لوله های سه لایه سایلنت با لوله های معمولی از نظر خصوصیات دیگر مشابه است و تنها تفاوت آنها در عدم انتشار صدا است. کاهش نویز در این لوله ها برای فضاهایی که نیاز به سکوت دارند مناسب است. متریال لوله های سوکت دار فاضلابی را از جنس پلی پروپلین تهیه می کنند که در مقابل پوسیدگی مقاومت بالایی دارد. در بخش بعدی به تفاوت بین لوله های پی وی سی و پوش فیت می پردازیم. 

پوش فیت PVC

لوله های PVC یا پولیکا یک نوع دیگر از لوله های فاضلابی هستند که در گذشته بیشتر مورد استفاده قرار می گرفتند. برای نصب و اتصال این لوله ها باید از چسب استفاده کرد که به مرور زمان از بین می رود و دچار نشتی می شوند. هزینه های نصب با لوله های پی وی سی بیشتر از لوله های پوش فیت است و زمان بیشتری نیز نیاز دارند. قیمت لوله های سوکت دار از لوله های PVC گران تر بوده ولی دوام و مقاومت بیشتری دارند. لوله های پی وی سی وزن بیشتری نسبت به لوله های پوش فیت دارند و در برابر ضربه و زلزله مقاومت کمتری از خود نشان می دهند. 

زانو پوش فیت

زانوی پوش فیت یکی از پرکاربردترین اتصال در سیستم های لوله کشی آب و فاضلاب است. از این نوع زانوها برای تغییر مسیر سیالات در لوله ها استفاده می شود. برای نصب این اتصالات نیز از جوش و چسب استفاده نمی شود و هزینه های کمتری به همراه دارند. سهولت و آسانی زانوهای پوش فیت سبب شده است که در اغلب سیستم های لوله کشی ساختمان ها از آنها استفاده کنند. 

مزایای به کار بردن پوش فیت در سیستم های لوله کشی 

تا این بخش در مورد لوله های سوکت دار به طور کلی صحبت کردیم در این بخش به طور تیتروار به مزایای این اتصالات اشاره می کنیم.

  • نصب آنها آسان است.
  • مقرون به صرفه به شمار می روند.
  • نشتی در آنها بسیار کم و در حد صفر است.
  • برای نصب نیاز به جوش و نصب ندارند.
  • مقاومت آنها در برابر ضربه، لرزه، مواد شیمیایی، پوسیدگی، حرارت و آتش سوزی بالاست. 
  • وزن کمی دارند.
  • سرعت نصب آنها بیشتر است.
  • برخی از آنها را با عایق بدون صدا طراحی می کنند.

خصوصیات ابزار پوش فیت 

این پوش فیت ها که سیستم هایی با کیفیت بالا هستند و اخیرا وارد بازار شده اند توانسته اند رقبای خود را کنار بزنند و حرفی برای گفتن داشته باشند. در ادامه برخی از خصوصیات این ابزار کارآمد را شرح می دهیم.
•    این لوله ها ماندگاری بسیار بالایی به علت استقامت لوله، اتصالات و حلقه های آب بندی در مقابل ضربات شدید، تنش های فیزیکی، حرارتی و مواد شیمیایی دارند.
•    می توان خیلی سریع و به آسانی این پوش فیت ها را جای گذاری و نصب کرد در نتیجه در وقت و هزینه نگهداری به طور قابل ملاحظه ای صرفه جویی می شود.
•    با نصب این پوش فیت ها بار اضافی به ساختمان تحمیل نشده و به علت وزن بسیار پایینی که دارند نیازی به ارتقا قسمت های پذینده بار در ساختمان نیست.
•    در زمان آتش سوزی به علت داشتن خصوصیتی مثل Flame Retardant که با استاندارد DIN 4102-B1 تطبیق است، بسیار ایمن است.

•    با استفاده از پوش فیت دیگر به چسب زدن، جوش دادن نیازی ندارید. همین موضوع موجب کاهش هزینه های اجرایی شما خواهد شد. با کار گذاشتن این ابزار آب بندی پایدار و مطمئنی نصیب افراد می شود. حتی در هنگامی که ساختمان نشست داشته باشد و یا لرزه های غیر مخرب وارد شود به علت ویژگی های مکانیکی اجزای سازنده آن، آسیب نخواهد دید.
•    توانایی تطبیق و اتصال با اجزاء سیستم به لوله و اتصالات دیگر ابزارهای قدیمی از جمله پلیمری و آلیاژی
•    بهره وری از توسعه یافته ترین فناوری جهان در این ابزار
•    طراحی و تولید سیستم ها و ابزار آلات مناسب جهت سهولت و اطمینان در پروسه نصب و اجرا
•   علاوه بر موارد گفته شده، ابعاد مختلفی از لحاظ قطر لوله و اتصالات (بین 40 تا 160 میلی متر) زاویه ها (15،30، 67، 45 و 87 درجه) طول لوله ها (بین 300 تا 3000 میلی متر) و کار گذاشتن یک یا دو سوکت در زمان تولید، کارهای وابسته به طراحی و نصب را بسیار آسان و منعطف می کند.

قیمت پوش فیت

اتصالات سوکت دار به سبب اینکه از مواد اولیه باکیفیت تری تهیه می شوند مقاومت بیشتری در مقابل عوامل خارجی دارند. نشتی در آنها بسیار اندک است و دوام بالایی در برابر مواد شیمیایی نیز از خود نشان می دهند. به همین دلیل اگر چه قیمت لوله های پوش فیت در برابر سایر اتصالات بیشتر است ولی به طور کلی استفاده از  سیستم های سوکت دار امری مقرون به صرفه محسوب می شوند. برخی از کمپانی ها به علت بهره وری از گونه ای خاص از پلی پروپیلن در مقابل حرارت های بیش از حد استقامت ویژه ای داشته (HT) که با استانداردهای DIN 4102-B1 کاملا تطبیق دارد و در هنگام آتش سوزی هم ایمنی بسیار بالایی را دارند هم این که این پوش فیت ها خود اطفاء بوده (Flame Retardant) و حریق روی آن ها اثری ندارد. لوله های (Push Fit) دارای نصب آسان و هزینه کمتری هستند. نشتی در آنها اندک و سرعت نصب بیشتر است. در اتصال این لوله ها از چسب و جوش استفاده نمی شود زیرا توسط سوکت به یکدیگر متصل می شوند. پلی پروپیلن به کار رفته در ساخت ابزاری چون پوش فیت هرگز دچار پوسیدگی نمی شود. این محصول از پایداری بسیار بالایی در مقابل مواد شیمیایی که در فاضلاب ها وجود دارد، برخوردار است. همین عامل نقطه عطفی در کارآمدی این ابزار بوده و موجب می شود تا همه از کاربرد پوش فیت رضایت داشته باشند.




DNN